Vi leverer professionelle skrabere og skraberblade til førende distributører og forhandlere

Med mere end 40 års erfaring i fremstilling skrabere og skraberblade til vinduespudsning, giver vi vores kunder de bedste professionelle skraber produkter på markedet. Vi forpligtiger os  til at levere produkter, der hjælper professionelle med at arbejde effektivt og sikkert.

Vi vil altid gerne finde distributører og forhandlere som lever op til samme standard som os.

Kontakt os hvis I vil vide mere om hvordan I bliver forhandler.
Forhandler kontakt politik
Ved at kontakte JBF med henblik på at blive forhandler, accepterer du at dine informationer vil blive gemt i vores (systemer) i perioden, mens din forespørgsel bliver behandlet, og 3 år efterfølgende. Hvis du bliver forhandler, vil dine information blive overført og gemt under hele kundeforholdet og 5 år efterfølgende. Læs hele vores Privatlivspolitik.

Kundehistorier

"Jeg har brugt Triumph skrabere hver dag i mere end 13 år, og jeg elsker den. Den er let og enkel at skifte blade på og sætte på en forlængerstang."

Vinduespudser, Australien

"Når vi bruger Triumph MK3 Angled til at fjerne solfilm kan vi gøre det på den halve tid. Og med et 0,20 mm blad har jeg et virkelig godt værktøj."

Bechmann Skilte, Danmark

"Bliv ved med at fremstille dette perfekte produkt."

Vinduespudser, USA

Vil du forhandle de mest pålidelige skrabere til professionelle?

Bliv forhandler

Om JBF

JBF A/S henvender sig til det professionelle rengøringsmarked med hovedproduktet skrabere samt blade til skrabere. Derudover producerer og leverer JBF en bred vifte af industrielle blade til forskellige områder og segmenter som fødevarer, medicinal, indpakning, dekoration og meget mere. Produkterne eksporteres verden over og sælges gennem et netværk af distributører.

LÆS MERE

Kontakt JBF

Jydsk Barberblade-Fabrik A/S
Mineralvej 19
9220 Aalborg Øst

Telefon: 98 12 33 77
Email: jbf@jbf.dk