Et skarpt blik på en god historie

JBF A/S, Jysk Barberblade-Fabrik A/S, udvikler, producerer og markedsfører skrabere og blade til skrabere.


Målgruppen er det professionelle marked med fokus på segmenterne rengøring, vinduespudsning, malere og aqua, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Derudover producerer og leverer JBF en bred vifte af industrielle blade til diverse præcisionsformål og til brancher som medicinal, trykkerier, fødevarer, grafisk m.fl.

Bladene eksporteres verden over og sælges gennem et netværk af distributører. Fabrikken blev oprindeligt grundlagt 1930 i Løgstør, Danmark. Men få år efter flyttede produktionen til Aalborg, hvor man – frem til 1970, udelukkende producerede og markedsførte traditionelle barberblade. Denne produktion standsede i 1985, hvorefter man udelukkende producerede skrabere samt blade til industrielle formål.

De første professionelle skrabere så dagens lys omkring 1970, hvor virksomheden, på grund af pladsmangel, flyttede til nyt og større domicil på Mineralvej 19 i Aalborg, hvor JBF stadig ligger. I 2004/2008 skiftede fabrikken ejere til Morten Thomsen og Margit Sigaard. De var begge tidligere ansatte, og har derfor lang erfaring i at varetage virksomhedens mange udfordringer og styre den daglige drift. Morten Thomsen styrer produktion og logistik og Margit Sigaard styrer salg og administration. Derudover tæller virksomheden medarbejdere fordelt på produktion, lager, salg, marketing og administration.

Kundehistorier

"Jeg har brugt Triumph skrabere hver dag i mere end 13 år, og jeg elsker den. Den er let og enkel at skifte blade på og sætte på en forlængerstang."

Vinduespudser, Australien

"Når vi bruger Triumph MK3 Angled til at fjerne solfilm kan vi gøre det på den halve tid. Og med et 0,20 mm blad har jeg et virkelig godt værktøj."

Bechmann Skilte, Danmark

"Bliv ved med at fremstille dette perfekte produkt."

Vinduespudser, USA

Vil du forhandle de mest pålidelige skrabere til professionelle?

Bliv forhandler

Om JBF

JBF A/S henvender sig til det professionelle rengøringsmarked med hovedproduktet skrabere samt blade til skrabere. Derudover producerer og leverer JBF en bred vifte af industrielle blade til forskellige områder og segmenter som fødevarer, medicinal, indpakning, dekoration og meget mere. Produkterne eksporteres verden over og sælges gennem et netværk af distributører.

LÆS MERE

Kontakt JBF

Jydsk Barberblade-Fabrik A/S
Mineralvej 19
9220 Aalborg Øst

Telefon: 98 12 33 77
Email: jbf@jbf.dk