Functionality powered by JBF

A diver in the aquarium
Hos JBF kender vi til de udfordringer, vores slutbrugere møder i hverdagen. Mange års dialog har givet os indsigt i, hvad de ønsker ift. daglig brug. Derfor er vores værktøjer designet med mest muligt fokus på de opgaver, de skal løse. Fokus er på funktionaliteten, på det ekstra brede blad, på vinklen, håndtaget/grebet – det er her, produktet adskiller sig fra konkurrenterne. JBF ved, at det perfekte slutresultat kun opnås, hvis produktets funktionalitet er i top.

Safety powered by JBF

Scraper

Vores værktøjer er skarpe sager. Og vores brugere har travlt. De har ikke tid til at komme til skade. Derfor udvikler vi vores værktøjer med størst muligt fokus på brugernes sikkerhed – håndtaget, den skarpe klinge, måden man opbevarer klingerne på og hvordan man skifter dem. JBF ved, at det perfekte slutresultat kun opnås, hvis produktets sikkerhed er i top.

Quality powered by JBF

Mikroskopi

Kvalitetsværktøj er kendetegnet ved at holde i lang tid, samt være effektivt og nemt at bruge. At udvikle og producere værktøj i høj kvalitet kræver erfaring og kompetencer i at indkøbe og benytte de bedste materialer og producenter i produktionsfasen, og konstant sammenholde indhøstet erfaring og viden med målgruppens behov og adfærd.
JBF ved, at det perfekte slutresultat kun opnås, hvis produktets kvalitet er i top.

JBF er medlem og sponsor for IWCA International Window Cleaning Association, en non-profit organisation, som – udover at være en handelsorganisation, arbejder for at højne standarden i såvel fag som arbejde, udvide sikkerheden – hvilket matcher vores mål om at levere det bedste slutresultat til vores kunder og deres slutbrugere.

Kundehistorier

"Jeg har brugt Triumph skrabere hver dag i mere end 13 år, og jeg elsker den. Den er let og enkel at skifte blade på og sætte på en forlængerstang."

Vinduespudser, Australien

"Når vi bruger Triumph MK3 Angled til at fjerne solfilm kan vi gøre det på den halve tid. Og med et 0,20 mm blad har jeg et virkelig godt værktøj."

Bechmann Skilte, Danmark

"Bliv ved med at fremstille dette perfekte produkt."

Vinduespudser, USA

Vil du forhandle de mest pålidelige skrabere til professionelle?

Bliv forhandler

Om JBF

JBF A/S henvender sig til det professionelle rengøringsmarked med hovedproduktet skrabere samt blade til skrabere. Derudover producerer og leverer JBF en bred vifte af industrielle blade til forskellige områder og segmenter som fødevarer, medicinal, indpakning, dekoration og meget mere. Produkterne eksporteres verden over og sælges gennem et netværk af distributører.

LÆS MERE

Kontakt JBF

Jydsk Barberblade-Fabrik A/S
Mineralvej 19
9220 Aalborg Øst

Telefon: 98 12 33 77
Email: jbf@jbf.dk